Fogyni kristályok

Ez az 5 kristály segíthet a fogyásban

fogyni kristályok súlycsökkentő lendkerék

Október Ez az 5 kristály segíthet a fogyásban A szépségideál változik. Egyre több modell van, aki nem frusztrálja a hús-vér nőket csontsoványságával. A túlsúly viszont egészségügyi probléma, a túlsúly egészségügyi kockázattal jár, tehát a pluszkilókat le kell adni.

fogyást segítő ásványok

Ezek az ásványok segíthetnek a fogyásban. A fogyókúra nem csupán az esztétikum miatt kérdéses, a túlsúly egészségügyi problémákhoz vezethet, és az élettartamot is csökkentheti.

A hölgyek esetében bizonyos testtájakra való hízás provigil fogyás eredményei felborult női hormonzavart is, amit szintén lehet életmódváltással javítani. Az étkezés, a mozgás alapvető, fogyni kristályok le akarunk dobni pár kilót és formába hozni magunkat.

Végleges fogyás holisztikus módszerekkel…..

Az elménket, az akaratunkat meditációval és relaxációval készíthetjük fel, hogy kitartóak maradjunk a diéta és a sport terén, és ne adjuk fel a változást a nehézségek ellenére sem, sőt: némi spiritualitást is fogyni kristályok az új életmódba, azaz szerezzünk be olyan ásványokat, amik jó hatással lesznek ránk.

Fotó: Pixabay 1.

fogyni kristályok gumi öltönyök fogyáshoz

Iolit Az iolit ismert jolit, kordierit és vízzafír néven is. A harmadik szemhez kapcsolódik. Hatása abban rejlik, hogy segít feloldani a testzsírt azokról a helyekről, ahol ez különösen problémás. Gyorsítja az anyagcserét, és az egész testet erősíti.

Bejegyzés navigáció

A májra különösen erősen hat, ezzel a szervezet méregtelenítését is elősegíti. A függőségektől való elszakadásban fogyni kristályok szerepe van, ez hasznos lehet minden káros szenvedélyünk szempontjából — ami az evéshez is kötődik —, de a nyomasztó kapcsolatok megszakításában is segítségünkre lehet.

Picasso jáspis Különleges mintázatáról kapta nevét ez a jáspis. A Picasso jáspis azért különleges, mert rezgései éhségcsökkentő hatásúak. Nem arra kell számítani, hogy nem leszünk éhesek, hanem hogy csak annyi táplálékot viszünk be, ami a normál testműködéshez szükséges.

Sokan küzdenek súlyfelesleggel.

Az ásványnak stresszoldó ereje is van, segíthet, hogy táplálkozásunkat ne az érzelmi kirohanások vezéreljék. Gaspeit Gyomor- és idegerősítő, a nyirokrendszert támogató ásvány. Testileg a vízvisszatartást oldja, lelkileg és mentálisan pedig a rossz szokások legyőzésében veszi fel a harcot.

fogyni kristályok zsírégető bestseller

Az evés minőségét sokszor megszokások határozzák meg, például túl sok sót használunk, vagy mindenhez pékárut eszünk. Nem beszélve a nassolásról: egy kis csoki itt-ott, némi rágcsa fogyni kristályok közben.

Legutóbbi bejegyzések

Ezek berögződések, amik legyőzésében a gaspeit a segítőnk lehet. Fotó: Pixabay 4. Epidot Más néven unakit. Energiája érzelmi stabilizáló, segítséget nyújt minden múltbéli blokk feloldásában, és belevágni új dolgokba.

2. Picasso jáspis

Azoknak lehet nagyon hatásos, akik a visszatartott érzelmeiket gyűjtik kilók formájában a testükön. A lehangoltság, a depresszió ellenszere, amik eleve olyan életmódhoz és étkezési szokásokhoz vezetnek, amitől szaporodnak a kilók. Az epidot energiája erős regeneráló, betegségek utáni lábadozásban is hasznos. Rodokrozit Fogyni kristályok vidámság ásványa.

Ez már önmagában is elég lenne ahhoz, hogy társunk legyen a testünk átformálásáért és egészségünkért folytatott küzdelemben. De a rodokrozit ennél többet tud: energiája szabályozza a vércukorszintet és normalizálja a vérnyomást.

Hozzászólások

A vesékre is ösztönzőleg hat, így a szervezet méregtelenítését is segíti. A segítő kristályokat hordhatod magadon ékszerként, vagy tartsd a lakásod olyan pontjain, ahol fogyni kristályok tartózkodsz.

De teheted az ágyad közelébe, és a párnád alá is. Kiválasztásukban mindig bízz az ösztöneidben, és ne feledkezz meg gondos tisztításukról sem.

További a témáról