A karcsúsításért, ÖSSZETEVŐK (INCI)

Sok mérnök hajszálával fizetett a Mercedes a karcsúsításért

a karcsúsításért

Sodium Hydroxide Nátrium hidroxid marólúg, lúgkő. Vízben oldva erősen versenyző fogyni oldatot képez. A kozmetikai iparban kis mennyiségben arra használják, hogy szabályozzák vele a krémek ph értékét bizonyos hatóanyagok csak bizonyos ph tartományban aktívak, ilyenek pl.

a karcsúsításért

Nagyobb mennyiségben bőr irritáló. Caffeine Koffein.

a karcsúsításért

A Futurederm információi szerint bőrön alkalmazva három fő hatása van: antioxidáns, vízhajtó átmenetileg simább a karcsúsításért eredményez és érszűkítő vagyis szem alatti puffadás, sötét karikák ellen hatásos lehet, ha azt nem melaninfelhalmozódás okozzaPaula Begoun szerint  viszont nincs olyan kutatás, mely szerint bármilyen hatása lenne a szem alatti karikákra, bár nyugtató és antioxidáns hatása miatt azért nem kifejezetten felesleges, ha van egy szem krémben.

E szerint a a karcsúsításért szerint a koffein fotoprotektív hatással a karcsúsításért bír. Limonene i Természetes illatosító anyagok keveréke citrusolaj d-limonene és fenyőfa vagy mentol l-limonene.

A kutatások ellentmondóak azzal kapcsolatban, hogy rákellenes vagy éppen hogy rákot okozó anyag szájon át bevéve. A bőrön alkalmazva allergiát contact dermatitis okozhat az arra hajlamosaknál, így jobb kerülni, csaknem az összetevőlista utolsó helyeinek egyikén áll.

Keresés űrlap

Benzophenone-4 f Más néven sulisobenzone. Magas stabilitású összetevő, amely véd más összetevőket is az UV-sugárzás okozta károktól.

a karcsúsításért

A sulisobenzone viszonylag gyenge fényvédő, önmagában nem véd eléggé, így leginkább csak a többi összetevőt a karcsúsításért segédanyagként használt. Az összetevővel kapcsolatban felmerült a a gyanú, hogy elősegíti a bőrben a káros szabad gyökök képződését. További információ a smartskincare -en.

a karcsúsításért

További a témáról