Zsírvesztés erősödik. Zsírégetés, leegyszerűsítve

4 Hazugság a Diétával Kapcsolatban - nyirtuzolto.hu
Hát ez nem fog menni! Vagy mégis? Te is úgy vagy vele, hogy egyszerre szeretnél fogyni és izmosodni is egyszerre, hogy minél hamarabb láthasd magadon a változást. Vajon van erre esélyed? Az egész élet egy rohanás.

Share0 Szép dolog a növekedés és az erősödés, de sajnos néha előfordul, hogy egy kisebb-nagyobb diétára kell adnunk a fejünket.

Ezzel kapcsolatban pedig rengeteg tévhitet hallani, így kötelességünknek éreztük, hogy néhányat helyre tegyünk közülük!

zsírvesztés erősödik hogyan lehet fokozni a hasi zsírvesztést

Lássuk tehát azokat a legnagyobb diétás hazugságokat, melyek jobb esetben csak szükségtelenül megnehezítik az életed, rosszabb esetben viszont gátolják a gonosz zsírvesztés erősödik való megszabadulást. TÉVHIT: Vannak Jó és Rossz Ételek Félreértés ne essék, természetesen a feldolgozatlan, teljes értékű ételek fogyasztása az idő legnagyobb részében zsírvesztés erősödik kiváló út, hogy formába hozzuk magunkat zsírvesztés erősödik óvjuk az egészségünket Ha zsírvesztés a cél, akkor a legfontosabb, hogy kalóriadeficitben legyél, tehát kevesebb kalóriát kell bevinned, mint amennyit felhasználsz.

Marha kényelmes elképzelni, hogy valami vegyi anyag feloldja rajtunk a zsírvesztés erősödik, és az elpárolog, de sajnos valójában az összes fogyasztó termék átverés, sem a megfelelő táplálkozást, sem a sportolást nem lehet megkerülni, kivéve, ha a zsírleszívást választjuk —ami szintén kamu, hogy végleges. A rossz táplálkozással a maradék zsírsejtek ugyanúgy megnőnek. A végső jó hír minden ellenkező híreszteléssel ellentétben, hogy helyi zsírégetés sincs. Ez mind téveszme: a zsír a bőrünk alatt raktározódik, semmi köze az alatta levő izmokhoz.

Szóval ehetsz Te akármennyire tisztán, ha kalóriával többet viszel be a kelleténél! A közhiedelem ugyanis úgy tartja, hogy egy csomó erőt fogsz veszíteni, amint visszább veszel egy kicsit is a kajából.

zsírvesztés erősödik a zsírvesztés hormonális

Az persze benne van, és teljesen normális, ha nem most fogod az 1 ismétléses csúcsaidat megdönteni, de egy jól belőtt étrenddel és edzéstervvel nem szabadna elgyengülnöd.

Persze vannak olyan ételek, melyekkel a kaja térfogatát, mennyiségét tudod növelni, mint például a zöldségek egy része brokkoli stb. Ezt simán fogd fel egy jelzésként, hogy jó irányba tartasz.

zsírvesztés erősödik lefogyott-e szülés után

Szóval ne higgy a mesékben, hogy jelentős mértékű fogyás alatt sosem leszel éhes, mert aki ezt állítja az teljesen őrült, vagy még sohasem diétázott korábban.

TÉVHIT: Muszáj Kardióznod Nem vagyunk a kardió ellen, mert számtalan előnye van, ha végzel ilyen jellegű mozgást is a súlyzós edzések mellett, de egy kissé túlzás, hogy a fogyás szent gráljának tartják. Segíthet a fogyásban?

Ez a képesség számos sportban alapvető fontosságú, ezért a gym kalapács komoly funkcionális edzőeszköz. Különböző csapásformákat kell megfelelően kivitelezni. A megfelelő kivitelezés lehet gyorsaság vagy pontosság, esetleg erő alapú. Lehet időre vagy ismétlésszámra végezni a kalapácsos edzés és sokan tartanak ilyen jellegű intervall edzéseket is.

De, hogy mindenképp szükséges lenne? Abszolút nem!

Amíg a diétád rendben van, addig a zsírégetés megy magától, akármit is csinálsz. A kardió nem több, mint egy eszköz, ami segíthet néhány kalóriát elégetni, de általában azok kardiózzák hülyére magukat, akik a silány étrendjüket akarják ezzel kompenzálni. Ez viszont sajnos, nem fog működni.

  • Pulzusszám és zsírégetés
  • A Mészáros Csoport felvásárolja az ország egyik legnagyobb ásványvízgyártó üzemét Biztos sokan próbáltatok már ki különböző módszereket, hogy megszabaduljatok a felesleges kilóktól, vagy egyszerűen feszesebb és formásabb alakot érjetek el.

Töltsd le ingyenes E-bookunkat,  amelyből elsajátíthatod az erő- és izomépítő edzés elméletének alapjait, és a kajával, technikával kapcsolatos útmutatások mellett kapsz egy rögtön használható 6 hetes edzésprogramot is, zsírvesztés erősödik garantáltan új csúcsokat fogsz csinálni!

További a témáról