Zsírégető csoport

zsírégető csoport

fogyás Steele patak

A legrosszabb dolgok, amiket férfiak mondtak szex közben - Nők mesélték el Egy, az Észak-Karolinai Egyetemen a közelmúltban végzett kutatás egyértelmű zsírégető csoport ad arra a kérdésre, hogy milyen mozgásformákat érdemes végezned, ha szeretnél megszabadulni pár kiló feleslegtől. A Journal of Applied Physiology című szaklapban publikált tanulmány a súlyzós edzés hatékonyságát zsírégető csoport össze az aerob edzésével - írja a ScienceDaily internetes portál.

julie gichuru fogyás

Nyolc hónapos kutatás eredménye A kutatásban összesen túlsúlyos vagy elhízott, év közötti férfit és nőt vontak be. A vizsgálati alanyokat három csoportra osztották: az első csoport csak aerob edzést, a második csoport csak súlyzós edzést végzett, míg a harmadik csoportba tartozók kombinálták a kétféle edzéstípust.

A legrosszabb dolgok, amiket férfiak mondtak szex közben - Nők mesélték el Amikor az emberek fogyásról beszélnek, a súlyt általában a zsírpárnákból szeretnék lefaragni, nem pedig az izomtömegből. Mivel az izom fontos szerepet játszik a zsír elégetésében, úgy kellene megszabadulni a kilóktól, hogy közben nem veszítesz izmot. Arról azonban sajnos nem mesél a mérleg, hogy a kilókat zsírégető csoport vagy izomból adtad-e le.

A teljes vizsgálat nyolc hónapon át tartott, amit összesen ember teljesített. Az aerob edzést végző csoport tagjainak heti három alkalommal kellett 45 percet sportolniuk - hetente körülbelül 20 kilométert futottak le. A második csoportba tartozóknak szintén zsírégető csoport három alkalommal kellett súlyzós edzést végezniük, nyolc különféle edzőgéppel - esetükben az ellenállásos edzés intenzitását fokozatosan növelték.

karcsúsíthatok 5 nap alatt

A harmadik csoport tagjainak mindkét edzéstípus követelményeinek meg kellett felelniük. Azt találták, hogy a kizárólag súlyzós edzést végző csoport testzsíraránya nem zsírégető csoport, viszont izomtömegük növekedett.

A derékbőség, illetve a testsúly csökkenése az aerob mozgásformát, illetve a kombinált edzést folytató csoportoknál volt megfigyelhető, az ellenállásos edzést végzőknél nem.

További a témáról