Karcsúsító szett

FitBeauty – Prémium női fitnesz és sportruházat

Neoprén öv és karcsúsító szett 2 részes öltöny készlet fitneszhez, jógához Szauna öltöny fogyáshoz 3 darabos készlet a fogyáshoz a Neotex technológiával Részletek Neoprén öv és karcsúsító szett Az eredeti terméket mi biztosítjuk Önnek, Neoprén öv és karcsúsító nadrág szett.

karcsúsító szett

Mindazok számára, akik formában akarnak maradni és irigylésre méltó testtel rendelkeznek. Neoprén karcsúsító nadrág: Te tudod használni Neoprén nadrág amikor futni vagy tornázni karcsúsító szett, de akkor is, ha gondoskodik a házimunkáról.

karcsúsító szett

Az anyag miatt, amelyből készültek, Neoprén nadrág, növelje a testhőmérsékletet, így a fogyás már nem jelent problémát. Neoprén nadrág van egy szalagjuk, amelyet kifejezetten a gyakorlatok során felszívódó izzadás elnyelésére hoztak létre.

karcsúsító szett

Neoprén karcsúsító öv: Segítségével Neoprén övek kétszer annyit izzad és kétszer olyan gyorsan megszünteti a nem kívánt zsírokat. A normál öv méretével használható Neoprén öv, mind a testmozgáshoz, mind a házimunkához. Annak az anyagnak köszönhetően, amelyből készült Neoprén öv, az öv rögzített testhőmérséklete folyamatosan növekszik, ami gyors zsírégetést okoz.

karcsúsító szett

További a témáról