Háziasszony fogyni. Háziasszony tapasztalat, hogyan lehet fogyni

A Weight Watchers diétát ban indította útjára Jean Nidetch.

háziasszony fogyni

Az amerikai háziasszony pár évvel korábban még 90 kilót nyomott, és nagyon szerette a sütiket. Módszerének népszerűségét mutatja, hogy azt még ben is az év leghatékonyabb fogyókúrájának választották a szakemberek.

háziasszony fogyni

Jean Nidetch Jean Nidetch, a Weight Watchers diéta magálmodója A Weight Watchers diéta ötlete ben, egy baráti találkozó alkalmával pattant ki Jean Nidetch fejéből.

Az akkor 38 éves, túlsúlyos asszony számos diétahóborton túl volt már, mire rájött, hogy a sikeres fogyás háziasszony fogyni az elszámoltathatóság. A Weight Watchers módszernek köszönhetően nem csupán több mint 30 kiló feleslegtől szabadult meg, de az elmúlt évtizedek során millióknak háziasszony fogyni leadni plusz kilóikat.

háziasszony fogyni

A módszer lényege, hogy minden ételhez egy pontszámot rendel, annak zsír- fehérje- szénhidrát- rost- illetve kalóriatartalma alapján. A fogyókúra kezdetén ki kell számolnod, hogy hány kilótól szeretnél megszabadulni - ennek megfelelően alakul majd a napi összpontszámod.

A diéta üres kalóriák helyett elsősorban a magas rosttartalmú élelmiszerek fogyasztását javasolja, mivel azonban Jean Nidetch maga is sütirajongó volt, nem zárta ki teljesen az édességek fogyasztását. A módszerről itt olvashatsz bővebben.

  1. Trambulin, hogy elveszítse a hasi zsírt
  2. Heti maximális egészséges fogyás
  3. Háziasszony tapasztalat, hogyan lehet fogyni

Mi kell a sikeres fogyáshoz? Lapozd át az alábbi képeket, és tudd meg, melyek azok a dolgok, amik nélkülözhetetlenek a sikeres fogyáshoz!

háziasszony fogyni

További a témáról