Fogyás szlovénia, Mint mindenért, a jó formáért is tenni kell!

STADAT – Természetes szaporodás/fogyás (–) (–)

Kilövik a túlszaporodott medvéket és farkasokat Szlovéniában Travelo Az állomány megtizedelését a mezőgazdasági minisztérium indítványozta, mert a ragadozók sok kárt okoznak a jószágban, és úgymond emberre is veszélyesek lehetnek.

fogyás szlovénia rg gl fogyás

A fogyás szlovénia szerint medvének kell pusztulnia, közülük öt kilőnek, a többi eltűnését természetes fogyás elhullás, közlekedési és más balesetek útján tervezik elérni. Szlovéniában a Az országban élő fogyás szlovénia számát re becsülik, holott egy egyedből álló populáció számítana optimálisnak.

fogyás szlovénia fogyni csak hasban

Szakértők szerint az országban élő medvepopuláció olyan szintet ért el, hogy tovább növekedését nem szabad megengedni. Az elszaporodott medvék sok kárt tesznek a jószágban, ami miatt a gazdák dühösek a kormányra.

Fogyás Szlovénia

A hatóságok szerint a medvék veszélyt jelenthetnek az emberre is. A mezőgazdasági minisztérium szerint Szlovéniában 12 farkasfalka él, állatból álló csoportokban.

fogyás szlovénia sovány zsírégető a gnc-jéhez

Aleksandra Pivec miniszter szerint csak a farkasok idén 72 juhot, 17 tehenet, 15 lovat, egy szamarat és két más haszonállatot öltek meg Szlovéniában. A medve- és farkasállomány azután nőtt meg, hogy egy civil természetvédő szervezet sikerrel támadta meg a közigazgatási bíróságon a kormány korábbi állatritkítási határozatát.

fogyás szlovénia fogyás henderson észak-karolina

További a témáról