Fogyni sokat

Mire utalhat a hirtelen fogyás?

Blikk Rúzs Amikor évek óta próbálsz lefogyni, de nem sikerül, valószínűleg a legnagyobb igyekezet ellenére is elrontasz valamit.

fogyni sokat hogyan lehet csak gyorsan elveszíteni a hasi zsírt

Fogyás jim a pillanatban, amikor rájössz, mi az, ami hátráltatja a fogyókúrádat, a kilók elkezdenek leolvadni. Sarolta, Diána és Mária is hosszú éveken keresztül diétázott.

fogyni sokat mb zsírégető

Elég volt egyetlen dolgon változtatniuk ahhoz, hogy legalább 20 kilótól megszabaduljanak. Hiába edzettem, hiába ettem egészséges ételeket, hiába szedtem fogyi tablettákat.

fogyni sokat 10 legjobb módszer a hasi zsírégetésre

Soha nem követtem fogyni sokat egyetlen diétát sem, mert úgy gondoltam, tudom, mit szabad és mit nem. Aztán részt vettem egy fogyi táborban, és rájöttem, hogy hiába ettem jó ételeket, olyankor is ettem, amikor nem voltam valójában éhes. Amióta abbahagytam a nassolást, és tényleg csak akkor eszem, amikor éhes vagyok, a kilók is elkedztek lemenni. Fogyni sokat hittem, a súlyom már soha nem megy kiló alá, de sikerült egy év alatt 19 kilót fogynom.

Sarolta kg 1,5 év alatt kiló Odafigyelek arra, mennyit eszem Akkor kezdtem diétázni, amikor esküvői ruhát kerestem magamnak.

Tetszett a cikk? Még nem regisztrált? Iratkozzon fel hírlevelemre!

Borzasztó érzés volt, hogy fogyni sokat az XL-es modellek passzoltak rám. Elkezdtem leírni, mit és mennyit eszem.

fogyni sokat nagyon nehéz időszaki fogyás

Az eredményt látva ledöbbentem: annyit fogyni sokat, amennyi két embernek is elég lett volna. Nem csoda, ha annak ellenére nem tudtam lefogyni, hogy rendszeresen edzettem. Tudtam, változtatnom kell.

Fogyni sokat a blogra Az életmódváltás sikeréhez pszichológiai tényezők is hozzájárulnak. Ha pontosan lefekteted magad elé, hogy mik a motivációid, és reális, teljesíthető célokat tűzöl ki, az máris sokat segít. A nagy, hosszú távú tervek mellett kellenek olyan dolgok is, amelyek a mindennapok küzdelmeiben nyújtanak támogatást. Az étrend tartását megkönnyítheti, ha van étrended, rendszeresen ételnaplót vezetsz, előre megtervezed a bevásárlásaidatvagy akár a hétvége folyamán előre megfőzöd az ételeket. Az edzésben sokaknak segít, ha kondibérletet vesznek, így ha nem járnak el, azt pazarlásnak érzik.

Mivel a kalóriákat képtelen lettem volna minden áldott nap számolni, ezért mindig elterveztem előre, mit eszem. Minden reggel eltettem magamnak az aznapra szánt egészséges ételeket, és semmi mást nem vettem.

Ha nem eszik...

Eleinte nehéz volt ellenállni a kísértésnek, de már megszoktam, hogy kevesebbet eszem. Az eredmny önmagáért beszél: 30 fogyni sokat adtam le 1,5 év alatt.

Diána 10 hónap alatt - 24 kiló Nem repetázom többé Jó ideje igyekeztem egészségesen táplálkozni: sok zöldséget ettem, teljes kiőrlésű kenyeret, ha nassolni támadt kedvem, gyümölcsöt vagy olajos magvakat ropogtattam.

A nadrágjaim mégis feszültek. Elhatároztam, muszáj változtatnom.

Kinek nem ajánlott?

Rájöttem, hogy hiába eszek csupa egészséges dolgot napközben, ha vacsoránál többet eszem a kelleténél. Megettem a saját adagomat, aztán megettem azt is, amit a gyerekek hagytak.

Arra viszont jó, hogy beindítsa a tartós fogyáshoz vezető életmódváltást.

Aztán mivel már csak egy kevés maradt a lábosban, megettem azt is, mondván, ne vesszen kárba. Nem is veszett: a csípőmön landolt felesleg formájában.

Mivel lehet több izmot építeni? Kis súly, sok ismétlés vagy nagy súly, kevés ismétlés?

Elhatároztam, ennek véget vetek. A maradékot innentől kezdve bedobozolva a hűtőbe tettem, amit a gyerekek meghagytak, az pedig a kukába került.

Egy hét után már nem is volt olyan nehéz ezt megtenni.

Mi az alacsony kalóriatartalmú diéta lényege?

Mivel kevesebbet ettem, elkezdtem fogyni. Nem akartam elhinni, de 1 hónap alatt 3 kiló lement.

fogyni sokat fogyás agydaganatok

Most 24 kiló mínusznál tartok.

További a témáról