Biztosítékkal fogyás

Hogyan lehet megtalálni a fogyás ügyfelek

Most jött: kigyulladt a Belügyminisztérium épülete, itt a Katasztrófavédelem közleménye A hatalmas változás előtt a 30 éves, asszisztensként dolgozó Biztosítékkal fogyás Adkins naponta többször fogyasztott gyorskaját, a helytelen táplálkozás pedig boldogtalanná tette őt.

biztosítékkal fogyás

Folyton kimerültnek érezte magát, és kinézete miatt nem igazán mert kimozdulni. Akkor vette rá magát a változtatásra, amikor már járni is képtelen volt: egy sportesemény alkalmával nem tudott megállás nélkül elsétálni a helyéig. Körülbelül kg-osan Jess Adkins alacsony szénhidráttartalmú diétába kezdett, és négy hónap alatt 14,5 kg-t sikerült fogynia, ezt követően pedig egy komoly műtéten esett át, amelynek során gyomra jelentős részét eltávolították.

biztosítékkal fogyás

Jess a műtét biztosítékkal fogyás tartja az alacsony szénhidráttartalmú diétát, és egy héten hatszor mérföldet több mint 3 km-t sétál le. Az életmódváltásnak köszönhetően egészséges, súlya stabilan 64 kg, és ruhákból az angliai 8-as méretet viseli.

biztosítékkal fogyás

Többé már nem kerüli el azokat az alkalmakat, amikor ki kell mozdulnia, és boldoggá teszi őt, ha emberek között lehet. A fogyni vágyóknak pedig azt tanácsolja, hogy a közösségi oldalakon keresgéljenek tippeket.

biztosítékkal fogyás

További a témáról